Pre-Benjamí B futbol 7

Els petits s’estrenen en el seu primer partit contra la Penya Jove

Ahir vam assistir al “bateig” futbolístic del nostre Pre-Benjami B. Format per nens de p-5 i de Primer. Els menuts van començar una mica desorientats però mica en mica ja van començar a veure que s’havia de començar a anar endavant sense por. Mica en mica es van començar a animar i tirar endavant. Cal tenir paciència, que les joves estrelles necessiten el seu temps! No obstant hem passat una bona estona, i les que ens esperen!

____________________________________

Els petits juguen el seu segon partit amb millores notables

Una altra setmana més, els nois i noies del Margatania tenien un altre partit per jugar.Aquest cop ens tocava estrenar-nos com a visitant contra un “Vilanova C” molt motivat. Els nostres jugadors també estaven motivats i així ho van poder demostrar en el camp. Des de un principi, van demostrar que cada cop estan millorant tant per les ocasions de gol creades i per el posicionament en el camp. Fins i tot vam fer un gol però malauradament l’àrbitre el va anular ja que no va tocar el xiulet per poder xutar el penalt! Nois i noies estem contents del vostre treball!!!

Seguiu així!!!

Carlos

________________________________________________________________________

Els petits surten a per totes !

Un altre cap de setmana més, els nens i nenes del Margatania estaven amb les piles ben carregades per tornar a gaudir d’un partit de futbol.

Aquest cop ens tocava contra el Ribes. Encara que va tocar aixecar-se  ben d’hora, (a les 8 i 30 del matí al camp…) els jugadors estaven motivats, molt desperts i amb moltes ganes de passar una bona estona.

Cada cop es nota més els entrenaments i les millores personals i de l’equip, demostrant que de mica en mica van dominant les posicions i les funcions que té cada jugador en el terreny de joc. També van crear més ocasions de gols i crear algunes bones jugades…Si continuem treballant i esforçant-se així, ben segur que molt aviat veurem els gols i els bons resultats!!

Felicitats!!

Carlos   

_________________________________

Desprès de 2 setmanes sense poder gaudir del futbol dels nostres petits cracks, aquest dissabte van tornar a jugar un partit.

Aquest cop tocava contra el Sant Bonaventura.Es nota com els entrenaments van tenint els seus resultats i van gaudint més dels partits de futbol, encara que a vegades sembla ser que alguns estan  mig adormits, si si, dic sembla ser, perquè en un tres i no res comencen a jugar com ells saben; creant ocasions de gol, ajudant-se entre ells i sentint l’esperit de l’equip. Segurament que aquest petits cracks cada cop tindran moltíssimes millores!!

Ànims i continueu treballant d’aquesta manera tan bona!!

Carlos

El Pre-Benjamí torna!!

Desprès del “parón” lliguer, aquest dissabte vam tornar a disfrutar del futbol dels nostres petits com estàvem fent durant l’any 2010. Aquest cop, els rivals eren el “Cubelles B” on esperàvem un partit molt emocionant.

S’ha de dir que el Margatania patia algunes baixes significatives, ja que casi mig equip marxava a la neu ( el proper cop que pensin en l’entrenador i vagi ell també home!) i vam haver d’agafar reforços de l’altre pre-benjamí (Esther i Iker) per tal de poder continuar amb el mateix esquema tàctic.

Vam veure als jugadors molt motivats i es van crear poques ocasions de gols, però l’important es que els jugadors cada cop van agafant rodatge i experiència, millorant dia a dia una mica més.

La propera setmana ens tornarem a veure les cares contra l’altre Cubelles i de ben segur que patiran aquestes millores per part dels nostres peques!!

Ànims i a continuant treballant de valent!!

Carlos

COM A JUGADORS PROFESIONALS!!

Dissabte nou, partit nou!

Aquest cop, ens tocava jugar contra el “Cubelles C” al camp del Cubelles. Primer de tot, tothom ens va sorprendre pel “megacamp” en que ens tocava jugar, i a més a més, era un camp de gespa;  vam jugar com autèntics professionals!!!

Altra cosa va ser el partit, al principi van sortir adormits però, poc a poc, ens van començar a espavilar i només ens vam ficar tres gols en contra a la primera part, amb una bona actuació de l’Emma sota els pals i amb un gran treball defensiu.

La resta de parts ja vam tenir més mala sort, perquè els gols anaven un darrera l’altre (nois no es podem despistar taaant!!) però vam poder continuar jugar com nosaltres saben i passant casa cop més a l’altre camp, creant ocasions de gols i pressionant al rival. També hem de dir q els porters van fer moltes bones parades i tots van fer una bona feina!

Continueu així perquè de mica en mica es va millorant i el millor de tot, es que s’ho passen d’allò més bé!!

Ànims Margataniaaa!!

Desprès de la pluja….

________________________________________________________________

Desprès de la pluja del divendres, la qual va impedir entrenar i preparar-nos del tot pel partit del dissabte, tornàvem a disputar altre partit de futbol.

Aquest cop ens tocava contra el Sant Jordi, una altra escola on la seva participació en aquestes jornades és ben present.

Aquest cop tocava aixecar-se ben d’hora ja que havíem de jugar a les 9 del matí (pareees!! Hem de ser més puntuaaaaals!). Només van poder assistir 7 jugadors i no teníem canvis.

El partit va començar com sempre; cap amunt, cap avall, xut, pase, control i sobretot córrer, una cosa que van fer sense parar i amb moltes ganes. Tots es van esforçar de valent i hem de dir que els porters van fer moltíssimes parades evitant més d’un gol.

En l’última part ja es notava l’esgotament i van aguantar de valents.

Encara no hem pogut marcar cap gol però hem de continuar treballant, perquè així millorarem cada dia, una mica més.

L’important és passar-s’ho be, aprendre i sobretot gaudir del nostre “peazo equip” perquè es bons resultats ja estan arribant: aprenen i creixen com a petits esportistes.

Fins a la propera Margataniiis!!

Carlos

S’ACABA LA PRIMERA VOLTA!!

Aquest dissabte ens tocava jugar contra el Canigó i això significava que hem acabat la primera ronda i ens tòrnarem a enfrontar altre cop contra els mateixos equips.

Tornant al partit, semblava ser que encara que jugàvem a la 13h, fossin les 8 del matí perquè els petits estàvem adormits!!Els hi costava córrer, ajudar als companys….  però de mica en mica van anar millorant i passant al camp contrari en algunes contres creant perill.

Es va jugar en equip, passant la pilota entre els companys (recordeu que hem de tirar cap endavaaaaant!) lluitant, tot el que fa un autèntic futbolista.Per altre part hem de felicitar a l’Haritz, (ja que li encanta jugar de porter i ho està fent de meravella) al Martí ( que encara que sigui el més petitet de tots s’esforça de valent i no té por de res) l’Emma que mai para de córrer…a tooooots!!!!

Recordeu que l’important es aprendre, passar-s’ho bé i gaudir, aquest són els resultats que volem i ho estem aconseguint!!

Ànims Margataniaaaa!!!

Carlos

______________________________________________

Contents després d’un partit amb ocasions de gol.

Els petits del Margatania tornaven a disfrutar d’un partit de futbol a un gran camp de gespa com és el que té la Penya Jove de les Roquetes.
L’equip tenia les coses clares, una era passar-s’ho molt bé, i l’altre intentar marcar algun gol.
La primera es va complir, perque van jugar bé i ja comença a veures la gran millora que estan fent tots els jugadors grácies als entrenaments del seu entrenador Carlos.
I la segona no es va poder complir, però no per faltes d’ocasions, ja que es van poder disfrutar de uns 6 o 7 xuts a porteria, un par o tres de pilotes per l’àrea, i també es va poder xutar un penalti si l’àrbitre ens el hagués pitat (el marcador llavors era de 15-0) així que ho podria haver pitat.
Ademés cal destacar dues parts, la 2ª i la 4ª, on els resultats van ser mínims, 2ª part (2-0) i la 4ª part (1-0), però a pesar del marcador, en aquestes dues parts van ser quan l’equip va dispossar de les ocacions i ademés va tencar al equip local a la seva àrea.

Però jo crec que van treballar molt i que ven aviat es podra gaudir d’un golet, ànims petites que aixó només és el vostre començament!!!!

Només felicitar el treball del Carlos i dels seus jugadors 🙂

ELS PETITS DESLUMBREN AMB EL SEU JOC

Dissabte pel matí, això era sinònim de que tocava una altra jornada de futbol i de gaudir amb els pre-benjamins.

Aquet cop ens tocava jugar contra un “Vilanova C”, que en la primera volta ens van guanyar en el seu camp. Aquest cop ells eren els que jugaven en camp contrari, i això, s’havia de fer notar.

El partit va començar com sempre, després de l’escalfament oportú de la xerrada tècnica i motivadora per gaudir de valents. L’Haritz sota els pals, dos defenses, tres migcentres i un davanter, toca el xiulet l’àrbitre i comença el partit.

De mica en mica s’anava veient que els nostres, defensaven d’allò més bé, i que com havien treballat als entrenaments, no es perdia la posició en cap moment, amb això hem d’afegir que l’Haritz es va fer un fart de parades i que els nostres atacants també s’havien moure la pilota, creant ocasions de gols. Acaba la 1ª part i un resultat increïble, 0 a 0. Tots motivadisims vam començar la 2ª part i continuàvem jugant la mar de bé. Final de la 2º part i 2 a 0. L’equip estava fent un partidaaas! Finalment el cansament i la concentració “van fer mella” i van caure més gols per part de l’altre equip, però sabem que no passa absolutament res, ja que els resultats dels entrenaments es van veient contínuament i els nostres petits cada cop aprenent més i s’ho passen d’allò més bé!!

Ànims MARGATANIA i a continuant fent esport com vosaltres sabeu!!

Fins aviat que segur que tenim bones notícies!!

Carlos

AQUEST PETITS CADA COP AGRADEN MÉS!!

Dissabte, una altra jornada apassionant de futbol. Aquest cop ens tornava a tocar amb el Sant Bonaventura. En el partit d’anada ens van guanyar d’una manera fàcil i sense gaires complicacions, però tots s’havien que això no seria així un altre cop; una perquè jugàvem a casa i dos perquè des d’aquell dia els nostres petits han millorat molt.

Era el segon partit en pocs dies, ja que el dimecres es va jugar un altre partit que teníem pendent de la setmana passada en el camp del Ribes i on també es va veure la progressió dels nostres jugadors, posant cada cop la cosa més difícil als nostres adversaris.

Hem de dir que l’Haritz cada cop es va consolidant més sota els pals, fent parades espectaculars i controlant més la posició de porter. Per la resta de jugadors dir que també van millorant molt la feina en les seves posicions i en l’últim partit es va veure.

La primera part només van acabar 2 a 0 en contra i el més important va ser que a sigut uns dels partits on hem creat moltes ocasions de gols i molts xuts a porteria. En la segona part encara continuàvem 2 a 0 i així es va acabar, fent un treball en defensa espectacular. Les altres 2 últimes part ja es començava a notar el cansanci i la falta de concentració durant tot el partit, també hem de dir q ens faltaven jugadors i que s’anava notant el cansanci per falta de canvis. Ens van fer 3 o 4 gols cada part però l’important es que anem millorant i que ens ho passem cada cop més bé.

L’objectiu que tenim d’aquí fins a final de temporada es fer algun gol, per poder donar una alegria a la nostra afició i així veure recompensat el nostre treball en els entrenaments i en els partits!

Petits, continuem treballant d’aquesta manera tan divertida!!!

Carlos

PER FI

Últim partit de la temporada, des d’aquell primer partit “d’inauguració futbolística” les coses havien canviat molt. Tots i totes han après el significat de jugar en un equip de futbol amb els seus companys i companyes, ha valorar el aprendre cada dia més, ha saber que s’ha de fer en les diferents posicions dins del camp, ajudar als companys en un terreny de joc, a apreciar la feina d’un porter que es va atrevir a posar-se sota els pals, (sabent que significava ser el porter del Margatània) i poc a poc a formar-se com a petits esportistes adquirint tots els valors que això significa, I fins i tot ens han fet un reportatge explicant la nostra història com a equip.

Però encara de tot això, i de que tothom estava contentíssim del resultats d’aquesta temporada, teníem una cosa pendent: fer un gol. Fer un gol no era el nostre objectiu i guanyar encara menys, això quedava lluny de les nostres idees, de la nostra filosofia, era una cosa secundaria,  només volíem aprendre i gaudir del futbol, de fer esport, de compartir moments divertits amb els nostres companys… però simplement per tot això els nois es mereixien aquest gol. Només ens quedava aquest partit per intentar aconseguir-ho i sabíem que podíem fer-ho, ja que en els anteriors partits hem tingut un munt d’ocasions de gols, hem xutat penaltys, hem donat pals, etc. I això no es podia quedar així.

Aquest cop ens tocava jugar contra el Canigó, un rival difícil en l’anada però tots s’havien que aquet cop la cosa canviaria. Va començar el partit i tot va començar com sempre, ven col·locats al camp, defensant, lluitant per la pilota i a poc a poc ens anàvem fent gols, cada cop menys (aspecte que hem millorat moltíssim) i amb una espectacular actuació del nostre porter Haritz. La 1ª part va acabar amb només un3 a0 en contra tenint bones sensacions del nostre joc. Va començar la 2ª i tot continuava igual, ens van fer 3 gols més, però encara continuàvem  millorant, gràcies a l’esforç dels que a la 1ª part estàvem a la banqueta.

3ª part… vaig decidir que aquesta part seria la del tant esperat gol, ens ho mereixíem, i en l’alineació van jugar els més grandets de l’equip per intentar donar més guerra al rival.

Dit i fet, cada cop es veia més clar que el gol podia arribar en qualsevol moment, els jugadors pressionaven cada cop al rival fins que vam aconseguir una sessió molt a prop de la porteria. Els encarregats de l’execució eren Gerard i Emma, però hi havia un problema, era una falta indirecta, no es podia xutar directament i s’havia de fer un pase abans de poder xutar a porteria, cosa que mai havíem fet. Els vaig cridar, els vaig explicar la jugada que havien de fer i… gooooooooooool! PER FIIII, per fi hem aconseguit aquest tant esperat i valuós gol, i com deien tots els nens en l’entrevista, ho va fer l’Emma.

Ara si que podem acabar tranquils la temporada, donant alegries als pares i mares que en cada partit han patit com els que més, animant a l’equip en tot moment i a no baixar el braços, com han fet cadascú dels jugadors del Margatània.

Simplement dir: GRÀCIES PETITS!!

94 Responses to Pre-Benjamí B futbol 7

 1. Miryam ha dit:

  Vinga pre-benjami aveure si dama ganyeu.

 2. Nil Ferran ha dit:

  HOLA !!!!!!!!!!

 3. Miryam ha dit:

  Pre-benjami que eu fet guanya o pedra

 4. margatania ha dit:

  Han perdut, tot i que cada cop juguen millor i son uns futurs cracks Margatanis! jejeje

 5. Miryam ha dit:

  No pasa res nois si sagiu aixi guanyareu tots els partits que vulgeu.

 6. Adri ha dit:

  A poc a poc Carlos.
  Mentres que es noti un avanç en el equip ja està molt bé.
  Ànims petitets!!!!!!

 7. josep maria ha dit:

  ànims nois, que això va molt bé. Cada dia se us veu més equip i jugueu millor.
  Visca el pre-benjamí B del Margatània!!!!!!!!!!!!

 8. POL ha dit:

  hola entranedaoe vui que algun dia em fasis una foto a mi i el meu germa(el Marti)marcan un gol o fen una pose.

  DE PART DEL POL

 9. gerard comas ha dit:

  ANIMS PRE-VENGAMI!!!!!!

 10. POL I MARTÍ ha dit:

  El que més ens agrada de jugar a futbol és que tenim el millor entrenador del món, amb la seva paciència i constància ens fa jugar amb certa elegància. Juguem tots els partits amb alegria encara que entrin molts gols a la nostra porteria. Encara que fallem els pases, no defallim mai perquè amb cada entremnament cada cop ho fem menys malament.
  Fins el proper partit on tornarem a jugar un xic!!!

 11. william ha dit:

  va nens de prenenjamins taniu que guayar un partit

 12. Carlos ha dit:

  Increïble rodolí del Pol i el Martí, jajaja! I això de la foto si que sou creguts, no?? jajaja, un dia farem una sessió fotografica a tot el nostre peazo equip de petiits! Clar q sii!!

 13. jeewaka ha dit:

  Hello from Toronto, Canada.
  You are now my favorite team in the world, you are better than Barca for me, because you make the game of football beautiful.
  Thanks you.
  Kisses
  Jeewaka

 14. Albert ha dit:

  A partir de demà crec que sereu famosos…. però per a mi ja sou grans ara mateix! He sabut de la vostra existència fa poques hores i he conegut la vostra història gràcies al curmetratge que ja circula per les xarxes socials. M’ha interessat tant que m’he posat a buscar i us he trobat!!!! Dignifiqueu el significat de les paraules “esport” i “educació”! Us felicito per la feina feta! Enhorabona campions!!!!

 15. carles ha dit:

  Grandiós reportatge!!!! Com n’hem d’aprendre TOTS d’aquests nens. Només se’l pot felicitar, i també a les famílies i als entrenadors per mantenir que sempre surtin a passar-ho bé tot i que perdin.
  Desitjo que els hi vagin bé les coses de cara a l’any que ve i que tinguin millors resultats.

 16. miquel ha dit:

  Algú sap d’on pus descarregar aquest curtmetratge?? El vaig veure ahir al 3/24 i em va maravellar. moltes Felicitats!! aquests valors son els que haurien d’estar a la societat i instaurats en més d’una persona.

 17. Albert ha dit:

  Es pot veure el vídeo en aquest enllaç: http://vimeo.com/25397042

 18. Anònim ha dit:

  No teniu nom. Simplement brillant!

 19. javier lopez ha dit:

  Hola he visto el video que colgasteis es espectacular se me han caido las lagrimas yo soy entrenador de F-7 en categoria babys prebenjamin y benajmin, y esos son los valores que buscamos en el futbol y los niños que se diviertan haciendo lo que les gusta, el gol de la Emma tubo que ser lo mejor de toda la temporada y ver como lo celebraban seria un orgullo para su entrenador.

  • margatania ha dit:

   Gràcies Javi! Nosaltres intentem que aquest sigui l’esperit del nens! El gol de l’Emma va ser el millor moment de la temporada, tot un regal per a ells!

 20. ximo ha dit:

  Moltes felicitats des la Ciutat de València, com a pare d’un cxiquet que fa futbol i monitor n’estic orgullós d’aquests xiquets, !FELICITATS! ¿quan voleu jugar un amistots????

  • margatania ha dit:

   Molt Bones ximo! Moltes gràcies per la teva felicitació!

   El que dius de fer npartit, nosaltres ara ja hem acabat els entrenaments donat que els nens han acabat l’escola. Potser de cara a l’any vinent ens podem coordinar millor!

 21. J ha dit:

  Hola… yo también acabo de ver el vídeo. Me ha dado penilla no poder ver el gol que marcaron los chicos, pero les quería felicitar igualmente. Espero que mantengais la misma ilusión en el futuro.

  • margatania ha dit:

   Molt bones! La veritat és que el gol va ser tot un “momentazo”, el regal que els hi faltava ! Tots aquest ànims ens donen encara més ganes de continuar endavant!

 22. Gerard Comas ha dit:

  M’agradat molt el video

 23. Xavier ha dit:

  No m’ agrada el futbol per què el que sempre hi he vist es competitivitat , enveja, falta de companyerisme, indisciplina, joc brut i dur…Avui he vist el vostre video, i no se si fareu cracks futbolístics pero fareu grans persones.
  Endavant

 24. César ha dit:

  Solo queria felicitar a estos niños maravillosos, al entrenador y a sus padres por el maginifico trabajo que estais haciendo. Ver el video me ha emocionado y te hace pensar en el verdadero significado del deporte y el compañerismo. Queria saber si hay alguna manera de hacerse socio del Margatania o si se puede ir a animar al equipo en proximos partidos, seguro que marcais muchos mas goles la proxima temporada. 1 abrazo a todos!

 25. Anònim ha dit:

  Jo només uc dir que avui he vist el reportatge amb el meu fill de sis anys i m’ha dit: papa jo vull jugar amb ells, potser podríEM marvcar un gol. Gràcies.

 26. Anònim ha dit:

  Sou els millors

 27. Luis F. ha dit:

  Que sepais que para la próxima temporada llevaré el nombre de “HARITZ” en la camiseta de la liga en la que estoy inscrito. Cuando la tenga os subo la foto. Un abrazo para todos!!

 28. Oriol ha dit:

  M’encantat el vídeo, te una tendressa molt bonica, aquest vídeo mostra la il.lusió del que és l’esport independement del resultat. Bones vacances a tots els entrenadors i a tots vosaltres!!!
  Felicitats!!!

 29. Anònim ha dit:

  Nano!!Felicitats!!No puc dir res més!!Sóc un noi de Barcelona, mestre d’educació física i entrenador. I visionant el curt que us van fer, i ara xafardejant les últimes paraules teves d’aquest bloc, només et puc donar l’enhorabona!!Continua així!!!Ànims!!

 30. Oriol Gómez ha dit:

  Nano!!!IFelicitats!!No et puc dir res més, que increïble aquest treball. Sóc Mestre d’educació física i entrenador, i veig que es possible aquesta “filosofia”. Entre el visionat del curt i xafardejant el bloc amb la teva última crònica, t’emociones!!Felicitats!!Bon estiu a tots!!
  VAMOS!!! 😉

  • margatania ha dit:

   Moltes gràcies per les teves paraules Oriol ! Alguna part dels entrenadors també som mestres d’educació física, així que no cal que diguem massa més! ja ens entenm pel que vec! Gràcies i que tinguis un bon estiu!

 31. […] Foto: https://margatania.wordpress.com/pre-benjami-b-futbol-7/ […]

 32. DEPORTE.flv ha dit:

  Sólo quería deciros que vuestra historia me parece maravillosa y daros las gracias por hacer recuperar la ilusión por el fútbol a tanta gente.
  He publicado el vídeo de “L’equip petit” en mi blog y he usado una de vuestras fotos. Si existe algún problema de derechos de imagen por ser niños, por favor contactad conmigo y la retiraré enseguida.
  Graciès!

 33. Anònim ha dit:

  MOlt bones! No hi ha cap problema, ja que està penjat a internet i tothom ho pot veure i difondre com ja està passant. Estem sorpresos de tota la rebuda que esta tenint ! Gràcies de nou per les teves paraules!

 34. Anònim ha dit:

  Ánimo Margatània! Seguro que el año que viene marcáis más goles. Y si no, seguid disfrutando!!! Y enhorabuena a ese entrenador y los padres por inculcarles que ganar no es lo más importante.

  Saludos desde Madrid,
  J.

 35. Frank de Bonn, Alemania ha dit:

  Hey you incredible kids, I am sure one day will be your day and you will score – one goal after the other. The best thing is you like soccer. And you never give up. That is so impressing, some of the adults should learn that from you. You all will make it, I am sure!
  Best wishes from a great fan
  from Frank in Bonn, Germany

 36. David Velez ha dit:

  Hola! son Grandiosos, animo y para adelante que la verdadera razon del futbol es alegrar corazones y el espiritu!

  Desde tierras Latino America los saluda!

  Colombia Presente!

 37. Anònim ha dit:

  grandes!! son grandes!! siempre disfrutenloo!! 🙂

 38. Noelia ha dit:

  Sóc mestra i he estat entrenadora molts anys i és molt “maco” veure els valors que tenen aquests nens i nenes!!!
  Només volia dir que he vist el video i m’ha encantat!
  Felicitats per la feina ben feta!! Continueu així…!!
  Una abraçada*

 39. Albert Rosa ha dit:

  Ja us vaig felicitar fa alguns dies, però ara us volia demanar un favor: faig un programa d’esports a Ràdio Cunit (o sigui que ben apropet vostre) i m’agradaria que fossiu els protagonistes del darrer programa de la temporada, que serà aquest proper dilluns.

  Jo l’enregistro durant els matins, per tant, us aniria bé a algú de vosaltres (entrenadors, pares o mares, qui sigui) que us truqués al llarg del matí per fer-vos una entrevisteta??? Em faria molta il·lusió acabar la temporada amb la vostra història!

  El programa es diu “JOC NET”, per la qual cosa comparteix els valors que el vostre equip transmet! Us deixo la meva adreça de correu per si voleu contactar amb mi!

  Moltes gràcies!!!

 40. Albert Rosa ha dit:

  Perdoneu, el meu mail és aquest: albert_rosa@hotmail.com

  Gràcies!!!!!

  • Albert Rosa ha dit:

   Hola Lluís! Gràcies per contestar-me tan aviat! El Carlos ja m’ha informat via mail que estareu molt ocupats tant el dilluns com el dimarts, però si et sembla i et va bé, et trucaria a tu perquè m’expliquis una mica la història del club, etc etc. Serien 10 minutets. Diga’m quan t’aniria millor que et faci un truc durant el matí de dilluns, que és quan enregistro el programa, ok? Pots contestar-me directament al meu mail, si vols: albert_rosa@hotmail.com

   Gràcies!!!!!

 41. Agustín ha dit:

  Hola, soy de Gijón, Asturias y desde hoy incha del Margatania FC, el mejor equipo del mundo.

  “VISCA EL MARGATANIA”
  “PUXA SPORTING”

 42. joanchamorro ha dit:

  Aquest video és dels millors que he vist en la meva vida. Jo fa anys que soc d’aquests equip i els entrenador son el millors (Lluis, Marc, Carlos, Adrià, Marc,…). Aquest equip té molt espirit col·lectiu i aquesta manera de treballar m’agrada.

  ¡¡VISCA EL MARGATANIA!!

 43. Sabi Kini ha dit:

  Què grans aquests petits! M’heu enamorat tots i cadascun de vosaltres. Si estic a Catalunya qualsevol cap de setmana de la pròxima temporada, prometo anar a veure-us un partit.
  No canvieu mai ni perdeu aquests valors que teniu.

  FORÇA MARGATÀNIA!
  Records des d’Alabama.

 44. Tinc un fill en Prebenjamí , com vosaltres i tot i que no guanyem gaire , hem sento orgullós de vosaltres i de
  com enteneu el que es l´esport. i el nostre amor per els nostres fills . De veritat es fantàstic , aquest es el camí correcte . El meu fill al veure la vostre història vol jugar contra vosaltres .
  Xavier Amatller pare del Oriol Prebenjamí c Pallejà

 45. Carolina :) ha dit:

  Ei! Fa res he vist el video i us ha quedat molt xulo 🙂 De fet mon pare i jo pensem que es una bona forma d’explicar els vertaders valors de l’esport. Nomes per ser com son aquests nens ja han guanyat molts partits.. n’estic ben segura. 🙂 Felicitats a l’Emma pel gol i a tots el que hi sou darrera que us ha costat feina! Anims per la proxima temporada nois, petons desde Premià!

 46. Albert Rosa ha dit:

  Hola a tothom! Volia agraïr l’atenció del Lluís Fernàndez, coordinador de la UA Margatània, a qui avui hem pogut entrevistar per al programa d’Esports de Ràdio Cunit, el JOC NET.

  Us deixo l’enllaç a la pàgina web des d’on us podeu descarregar, si voleu, el programa. http://www.radiocunit.org/php/podcast.php?seccion=podcast

  Només cal que cliqueu en “Descarregar en MP3” el JOC NET corresponent al 27 de juny. L’entrevista va del minut 4′ al 34′ més o menys.

  Moltes gràcies per compartir la vostra història amb nosaltres i bon estiu a tothom!!!! 🙂

 47. quim ha dit:

  hola pre-benjamins b aquest video es chulo vuno i que l’any que ve marqueu molts gols

 48. JORDI MATA ha dit:

  No se m’accut cap més comentari elogiant la vostra feina, el vostre esforç i el vostre sentiment. Aquests nois amb el temps i els anys apendran a valorar la feina que fas tu, Carlos, com a entrenador d’aquests nanos, i de ben segur que els marcaràs de per vida. Tinc una nena d’un any i tant de bo algún dia es trobi amb algun professor i/o monitor amb aquests valors i aquestes ganes. El que estàs fent és molt gran. M’he emocionat veient el vídeo, tenint enveja sana per aquests nois i dient-me que tenen molta sort de pertànyer al Margatània i de tenir-te com a entrenador. Molta sort i felicitats.

 49. […] El Margàtania es un club deportivo formado en el 2008 por la asociación de padres y madres de los colegios Margalló y Cossetània de Vilanova i la Geltrú, 3 años  después y gracias a internet es uno de los clubs más famosos del mundo y concretamente su equipo Pre-Benjamín B. […]

 50. Albert ha dit:

  Hola a tots. Soc. Un mestre d’educacio física de Benicassim , Castellò. Felicitar-vos a tots:, pares, jugadors, entrenadors per tota aquesta impresionant feina que esteu fent.
  En el vostre permis voldria utilizar el vostre video en les meues clases.
  Una abraçada a tots en tot el meu carinyo, respecte i admiracio.

  Albert

 51. […] Margatania F.C este o echipă de copii din localitatea Vilanova i la Geltru, undeva la 40 de kilometri distanță de Barcelona. Dacă în marea metropolă, Messi și ai lui nu se mai satură de marcat goluri și aproape că au uitat ce e esta aia înfrângere, copii ăștia nu numai că nu au savurat încă gustul victoriei, însă nici măcar golul nu li se arată. […]

 52. […] El Margatania FC és un equip de futbol català de nens molt particular. Aquest curtmetratge de gairebé 10 minuts ens explica el que ha estat la passada temporada per als nens i als pares. “Si no marquem ens dona igual perquè ens ho passem bé” això diu un dels nens protagonistes. Realment, a la vida no tot és guanyar. […]

 53. Xavier Guix ha dit:

  Ja us he deixat el comentari a la pàgina inicial de la vostra web: Us invitem a fer un partit amistós a Sant Cugat contra el Junior F.C. Sería un gran honor per nosaltres! Pero una sola cosa mes: quan alguns dels que ara som directius del Junior erem petits també haviem passat temporades on ens clavaven deu i quinze gols a cada partit. Uns anys mes tard fins i tot alguns dels companys van arribar a jugar a Segona Divisió A, i els que ens vem quedar hem posat l’equip senior a Primera Catalana. Ho dic perque segur que un equip com el fabulós Margatània amb la valua humana que teniu podeu arribar ben amunt.
  Moltes felicitats i molts ànims! I si voleu venir estarem encantats de rebre als millors prebenjamins del pais.
  Xavier Guix

 54. PACO ha dit:

  acabo de ver el video y se me han saltado las lagrimas viendo lo bien y contentos que estan estos crios a pesar de las derrotas. Eso es deporte y no lo que estamos acostumbrados a ver por esos campos de dios. Mi feliciracion a los padres y al entrenador/ educador que esta con ellos. Ha i espero ver pronto colgado el video de su primer gol. VISCA EL MARGARTANIA

 55. PACO ha dit:

  Ha una idea podriais anunciar el proximo partido de estos genios e ir todos a darles nuestro apoyo . Me encantaria poder verlos en directo .Gracias

 56. Anònim ha dit:

  El que expliqueu del Margatània pre-benjamí és fantàstic i ells moníssims. Blindeu aquests nens per a que aquest èxit i seguiment massiu no vagi en contra d’ells, són petits i és molt difícil que puguin assumir la popularitat (encara que sigui per un motiu tant bo com aquest) sense que els afecti

 57. Ariadna ha dit:

  El que expliqueu del Margatània pre-benjamí és fantàstic i ells moníssims. Blindeu aquests nens per a que aquest èxit i seguiment massiu no vagi en contra d’ells, són petits i és molt difícil que puguin assumir la popularitat (encara que sigui per un motiu tant bo com aquest) sense que els afecti

 58. Anònim ha dit:

  El vídeo de L’equip petit es una auténtica maravilla, y lo que hay detrás más: los niños, el entrenador, el apoyo de todos, el montaje, la música…
  Sólo planteo una sugerencia-petición: una versión subtitulada en castellano, para quienes no comprenden ni el catalán ni el inglés, porque ha sido una limitación para compartirlo con más gente.
  Les deseo a todos esos magníficos jugadores que no pierdan esa ilusión y deportividad.
  Gracias a quién se le ocurrió hacer y compartir el vídeo.

 59. josep ha dit:

  pares, entrenador, JUGADORS……sou fantastics…vaig veure el curt ahir a canal barça…..que no us espallin. es l’equip amb millors valors humans que he vist mai…..gracies

 60. nekhbet ha dit:

  thank you for reminding me of what I had forgotten gogo Margatania FC ^_^

 61. Anònim ha dit:

  En el fin del mundo, allí donde quizas jamás pensasteis llegar, se escucha el clamor de la hinchada que grita a voces “margatania”.
  Un fuerte abrazo chavales, felicitaciones a los padres y agradecimientos al entrenador …. a partir de hoy lograremos entender el verdadero sentido del deporte.

  Mario, Santiago, Chile.

 62. David Serrano ha dit:

  Los rumbos del destino me llevaron ante un inocente video que despertó la curiosidad. Después de unas lagrimas tras visionarlo no puedo mas que daros todo mi apoyo y sigáis con esa forma de ser que nunca deberíamos perder en esta sociedad de hoy en día.

  Un abrazo

 63. Lluis Manteca ha dit:

  Hola a tots de nou !!!!

  Soc el LLuis, el pare del Gerard i desprès de llegir i recordar l’ emocionant-stressant fi de temporada passada us volia saludar a tots i preguntar quan torne’m a començar els entrenos i la temporada.
  Fins aviat

 64. JOSEBA ha dit:

  ZORIONAK, FELICIDADES, SOIS LOS MÁS GRANDES.
  He compartido vuestra maravillosa historia con mi mujer y mis hijas de 7 y 11 años, he llorado y me he emocionado al ver la lección de humildad e inocencia que nos habeis dado. Llevo 15 años dedicado a la profesión de Educación física y nunca he sabido explicar la verdadera dimensión de la palabra JUEGO como vosotros lo habeis hecho. Quisiera ser jugador del Margatania y sentirme como vosotros, quisiera ser aficionado, padre y entrenador de ese equipo que habeis forjado, quisiera ver la vida, ahora que soy adulto, con los ojos de los jugadores del Margatania.
  Desde hoy os digo que teneis un admirador incondicional y seguidor de vuestros éxitos, que serán muchos en esta vida.
  Felicidades a vuestros padres y entrenador y esa afición que os sigue, entre todos han coseguido que veáis el futbol como lo que es, PURO JUEGO.
  GRACIAS POR ESE REGALO QUE NOS DAIS.
  OS QUIERO

 65. Barakaldoko (Bizkaia) Alkartu Ikastolako Ikaskomunitatetik, bihotz bihotzez. Margatania, munduko ekiporik hoberena.
  Desde la Comunidad Educativa de la Ikastola Alkartu de Barakaldo (Bizkaia) con todo el cariño. Margatania, el mejor equipo del mundo.
  http://aintzinakojolasak.blogspot.com/2011/09/margatania-munduko-ekiporik-onena-el.html

 66. Son la más grande historia que jamás ha conocido el deporte, un ejemplo hasta para los que ya pasamos de los 30.
  ¡Un abrazo enorme desde México! Visca Margatania!

 67. Monica ha dit:

  Des d’avui, em declaro fan del Margatània!!! M’he sentit molt identificada amb aquests nois però clar, amb 30 anys més jeje
  Es podria saber on i quan tenen els partits? m’agradaria molt veure algun i animar-los.

 68. […] hablaba de un equipo de fútbol infantil en Barcelona llamado Margatània FC, el cual ilustra literalmente de lo que trato en este post. El rendimiento y la obtención de […]

 69. […] creado por la productora española El Cangrejo tras conocer al Margatània FC, un equipo de pequeño que jamás habían metido un gol y que nunca se vieron afectados por eso, […]

 70. Anònim ha dit:

  Aanim Carlos!

 71. Bernat ha dit:

  El Margatania es el segon o terser equip que m`agrada mes perce el primer es el Pompeu Fabra i potser equip mes bo es el Vilanova on jugen els meus amics que es diuen Mario,i Pau aixo va per el bostre amic Biel amics del Magatania.Ja,ja,ja.Postata del capita del Pompeu de futbol7 prebangamina,Bernat Sanchez Munyos adeu sosis del Margatania.Com es fa Biel aixo.

 72. Placido ha dit:

  Solo podo decir: ENORMES. tendes un siareiro en Galicia.
  Grazas por alegrarme o dia.

  Solo puedo decir: ENORMES. teneis un seguidor en galicia.
  Gracias por alegrarme el dia.

  VISCA EL MARGATANIA.

 73. Bernat ha dit:

  Torno a ser jo el capita del pompeu.Que sapigueu que vam guañar al margatania de pallisa.Vam quedar 11a1 ja,ja,ja

 74. Bernat ha dit:

  A la resposta 87me vaig equibocar encomtes de dir visca el margatania bolia dir u el margatania.

 75. Antonio ha dit:

  Hola desde Canarias.

  Me he tropezado casualmente con algunos vídeos de “L’quip petit” y me he quedado realmente impresionado con las declaraciones de estos “Pequeños gigantes”.

  Estos niños nos dan una lección no solo de deportividad sino de honestidad y sencillez.

  No estoy seguro de que sean “El peor equipo de España” como he leído por ahí, pero de lo que sí estoy seguro es de que son el equipo más simpático del mundo mundial y, desde ahora, me declaro fan incondicional.

  ¡Mucha suerte, campeones!

 76. […] created this incredibly awesome documentary about a real football club in Catalonia, the Margatània F.C., and the fourteen kids who played in it. It instantly cheers me up and gives me a very different […]

 77. Gorka ha dit:

  increible!!! ese es el verdadero espiritu del futbol!! un saludo desde euskadi y felicitar al entrenador por la lavor consegida con los peques!!! animo margatania!!

 78. Anònim ha dit:

  hola soc l´Elkin Marfil Rojas sou el millor ecip

 79. […] y aportar pasión a cualquier cosa que hace. La productora barcelonesa El Cangrejo encontró en el Margatània FC, un equipo de fútbol infantil, al mensajero perfecto para ilustrar el amor a lo que te hace […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: