VALORACIÓ FINS AL MOMENT DE LA TEMPORADA

Benvinguts !

Arribats  gairebé a meitat de temporada, tant a futbol com a bàsquet pensem que seria bo fer-ne una petita valoració. ( rodolí ! )

És per això que convidem a famílies i a nens del margatània a deixar en aquest espai la seva opinió sobre com estan anant les coses fins el moment. Ens agradaria saber la vostra opinió sobre els entrenaments, els partits, l’organització i qualsevol cosa que penseu que sigui bo comentar.

Per la nostra banda, podem dir que els entrenadors fem una valoració molt positiva de l’actitud dels nens, la col·laboració dels pares, etc.És genial comptar amb uns nens així de motivats i concentrats per l’esport. Veient com aprenen valors tant importants i a la vegada cada cop més difícils de trobar a l’esport com el treball en equip, l’ajuda entre companys, l’esforç , l’educació amb el contrari …

Aprofitem per agraïr-vos a les famílies la vostra predisposició  a col·laborar sempre amb nosaltres i a fer tot alló que sigui millor pels nens. Realment ens faciliteu molt la feina als entrenadors.

Per nosaltres la vostra opinió és important!

Doncs bé, nens i nenes,  famílies del margatània, a opinar!

PD: Siusplau, si ho veieu vosaltre però els nens no, convideu-los a deixar 4 línies també! Per a comentar us agraïriem saber qui sou, siusplau poseu el nom i de quin nens sou família.

Moltíssimes gràcies!

Lluís

Anuncis

2 Responses to VALORACIÓ FINS AL MOMENT DE LA TEMPORADA

 1. MÍRIAM ha dit:

  Nosaltres som “novatos” en això del Margatània, però de moment no tenim més que paraules de felicitació per a tothom, organitzadors, entrenadors i famílies, que ens heu acollit als relegats de l’Itaca amb tant de carinyu. Com que el meu fill va amb el Lluís, voldria felicitar-lo especialment a ell que, amb el seu entusiasme, ha fet que els nostres fills estiguin aprenent molt de futbol, però sobretot de convivència i respecte al contrincant. Gràcies, Lluís, per la teva feina i la teva dedicació, molt sincerament. I gràcies a tots per fer possible que el futbol no sigui només una competició, sinó que s’hagi convertit en un espai de convicència i aprenentatge per als més petits. Feu molt bona feina.

 2. Eulàlia i Lluis ha dit:

  Hola a tots,
  Som els pares del Gerard Forgas i la veritat és que estem molt contents de com s’està desenvolupant tot plegat. El més important per a nosaltres, és que es veu i es nota la voluntat que teniu de transmetre’ls valors que no tan sols són importants per fer esport, sinó per la vida en general. Si a més hi afegim que el Gerard hi va molt content tant als entrenaments com als partits,no tenim més que felicitar-vos per la vostra feina, teniu una mà especial per els nens i això es nota.

  Moltes gràcies i seguiu així.

  I el Gerard li vol dir al Carles :
  carlos ets un bon entrenador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: